Skip to main content

DATE CLINICA DE CARDIOLOGIE ACORD

Clinica de cardiologie ACORD

A luat fiinţă în martie 2010 la îndemnul multora dintre pacienţii noştri, din dorinţa de a oferi servicii medicale de cardiologie, de calitate, prompte, într-un ambient plăcut, intim. Echipa ce deserveşte cabinetul lucrează în Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, fiind specializată în diagnosticul şi tratamentul intervențional al aritmiilor cardiace.

Sigla ACORD este înregistrată ca și siglă de promovare a Societății SC TESTARE SRL Iași din 2010.

Societatea SC TESTARE SRL Iași, cu sediul inițial în bd Chimiei nr 1A, CUI 17078454, J22/1660/2009 este autorizată să desfășoare activități medicale de cardiologie din decembrie 2009 de către DSP Iași. În actualul punct de lucru din strada Gavril Muzicescu nr 12, se desfăsoare activități medicale de cardiologie ambulatorie având autorizația DSP CFR București din decembrie 2012.

În perioada 2010-2012 Societatea SC TESTARE SRL Iași a derulat și implementat cu succes Proiectul cu Finanțare Europeană DEZVOLTAREA CENTRULUI DE ZI PENTRU TRATAMENTUL ARITMIILOR CARDIACE PRIN METODE INVAZIVE (TACAMI), PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2007-2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul de intervenţie 4.3. „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, Manager Proiect Dr Mihaela Grecu, asistată de Fundația Corona Prof Roman Costică.

Centrul de tratament al aritmiilor cardiace este înregistrat și autorizat din 2013 de CNCAN și DSP Iași Igiena Radiațiilor să desfășoare activități de cardiologie invazivă.

Dezvoltarea Centrului de Zi pentru tratamentul bradi sau tahiaritmiilor reprezinta un salt important în dezvoltarea Clinicii ACORD permițând explorarea completă noninvazivă și invazivă a tulburărilor de ritm atât la adulți cât și la copii.